VACATURE

TEAMMANAGER + WEBANALYSE ERVARING

Teammanager met webanalyse ervaring

Zoek jij een uitdagende baan waarin je management, inhoud én zingeving kunt combineren? Wil je werken in een ambitieus sociaal bedrijf waar autisme wordt gezien als een kwaliteit? Dan is dit misschien wat voor jou: wij zoeken een teammanager die een team met medewerkers een rustige en gestructureerde werkomgeving kan bieden én inhoudelijk ervaren is op het gebied van webanalyse.

Wat ga je bij ons doen?

Als teammanager ben je primair verantwoordelijk voor een goede werkomgeving voor onze medewerkers met autisme. Je zorgt ervoor dat zij in staat zijn zich op hun werk te concentreren. Dat doe je door te zorgen voor duidelijkheid over de inhoud van de werkzaamheden, je geeft aan wat de prioriteiten zijn en wanneer er wat moet worden uitgevoerd. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de planning en budgetmonitoring.  Je bent aanspreekpunt voor onze medewerkers als zij vragen hebben over de inhoud van het werk en zorgt ervoor dat dit aansluit op wat de klant vraagt. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de medewerkers. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. De medewerkers op hun beurt leveren jou nieuwe inzichten en pakken nieuwe taken vaak snel op.

Jouw inhoudelijke focus ligt op technische webanalyses zoals het maken en implementeren van meetadviezen in webstatistiekprogramma’s zoals Google Analytics en Piwik/Matomo. Het gaat vaak om complexe klantvraagstukken waardoor het belangrijk is dat je zelf op hoog niveau acteert in dit vakgebied. Deze vertaal je naar de werkzaamheden van de medewerkers. Je bent in staat om de oplossingen die de medewerkers bedenken op de proef te stellen. Waar nodig kan je het werk zelf uitvoeren.

Grafiek

Wie zoeken wij?

Je bent sociaal ingesteld maar ook zakelijk. Affiniteit met autisme is een pre.

Verder vragen we voor de teammanagersrol:

 • Minimaal HBO+ opleidingsniveau
 • Goede organisatorische en planningsvaardigheden
 • Ervaring met het werken in of voor grotere organisaties
 • Creatief in het bedenken van oplossingen van praktische problemen
 • Hands-on mentaliteit
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt anderen goed motiveren
 • Je bent je bewust van gevoeligheden en krachtvelden binnen (medewerkers) en buiten de organisatie
 • Je weet overzicht te houden over werkzaamheden en de status ervan. Dit kan je vertalen naar een duidelijke planning voor zowel jezelf als de medewerkers.

Op het gebied van webanalytics:

 • Heb je kennis van HTML, CSS, JavaScript en weet je hoe websites (technisch) werken
 • Kun je werken met Google Analytics, (Google) Tagmanager, Adwords en bij voorkeur ook met Matomo / Piwik
 • Is een pré als je kennis hebt van reporting tool zoals Power BI en Tableau
 • Heeft Excel geen geheimen voor je
 • Is Engels geen probleem.

Wat bieden wij?

 • Een salaris van 45.500 – 52.000 bruto per jaar op basis van full time.
 • Een contract van minimaal 32 en liefst 40 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (oa pensioenplan – laptop en telefoon van de zaak)

Waarom werken bij Swink?

Swink is een social enterprise (sociale onderneming) en een buitengewoon internetbureau dat de kwaliteiten van mensen met autisme en een afstand tot de arbeidsmarkt inzet voor haar diensten. Bij ons werken 20 collega’s zowel mannen als vrouwen, waarvan de meeste autisme hebben en minimaal een HBO-denkniveau. De begeleiding is afgestemd op wat de medewerkers met autisme nodig hebben. Ze hebben zich bij ons ontwikkeld tot bijvoorbeeld helpdeskmedewerker, webanalist of contentspecialist.

Wij werken voor (middel)grote organisaties. Dit zijn bijvoorbeeld het Erasmus MC, Nyenrode, PwC en Gemeente Amsterdam.

Swink in overleg

Ben jij onze nieuwe teammanager & webanalist?

 

Vul dan voor 7 maart a.s. onderstaand formulier in.

Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar werken@swink.nl ter attentie van Paul Malschaert of bel ons op 020-44 89 060 en vraag naar Paul.

Ik wil solliciteren bij Swink

Velden met een * zijn verplicht