VACATURE

CONTENTSPECIALIST

Wil je werken in een professioneel en sociaal bedrijf waar je jezelf kunt zijn en je autisme wordt gezien als een kwaliteit? Wij zoeken een gedreven en leergierige Contentspecialist met autisme. Dit is een uitdagende baan voor iemand die het leuk vindt om websites te beheren, actualiseren en te optimaliseren.

Let op: deze functie is op dit moment ingevuld. Omdat Swink een groeiend bedrijf is, zijn we (voor de toekomst) altijd op zoek naar buitengewone contentspecialisten. Pas jij in de functieomschrijving en wil je graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie naar werken@swink.nl ter attentie van Paul Malschaert.

Wie zijn wij?

Swink is een social enterprise (sociale onderneming) en een buitengewoon internetbureau dat de kwaliteiten van mensen met autisme en een afstand tot de arbeidsmarkt inzet voor haar diensten. Ons team bestaat uit zowel mannen als vrouwen, van wie de meesten autisme hebben en minimaal een HBO-denkniveau. Ze hebben zich bij ons ontwikkeld tot bijvoorbeeld contentspecialist, webanalist of SEO-specialist.

Wij werken voor (middel)grote organisaties. Dit zijn bijvoorbeeld het Erasmus MC, Nyenrode en Gemeente Amsterdam.

Swink in overleg

Waarom werken bij Swink?

Wij zijn een bedrijf dat gelooft in je kwaliteiten en waar tegelijkertijd rekening wordt gehouden met zaken waar je door je autisme moeite mee kunt hebben, zoals omgevingsgeluiden of overzicht houden over je taken. Ook krijg je bij ons een vaste werkplek en begeleiding afgestemd op wat jij nodig hebt. Wij stimuleren je om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld met (online) vakopleidingen of door je nieuwe taken te laten uitvoeren. Bij Swink ben je nooit uitgeleerd.

Wat ga je bij ons doen?

Als contentspecialist beheer je de websites van onze klanten. Dat houdt in: teksten redigeren en plaatsen, afbeeldingen bewerken en plaatsen en klanten helpen met vragen en problemen met hun Content Management Systeem (CMS). Jij bent hun aanspreekpunt en je vindt het leuk om hen te ondersteunen. Dat doe je per mail en telefonisch. Vind je dit lastig? Uiteraard helpen wij jou daarbij. Onze ervaring is dat de meeste collega’s snel in staat zijn om zelfstandig te communiceren met onze klanten.

Bekijk ook de ervaring van onze buitengewone contentspecialist Fleur:

Wie zoeken wij?

Iemand die gemotiveerd en gedreven is. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent en daarnaast natuurlijk dat je interesse hebt in onze diensten. Het is fijn als je werkervaring hebt die aansluit, maar dit is geen noodzaak. Herken jij jezelf in de onderstaande beschrijving? Dan maken we graag kennis met je:

  • Je hebt minimaal een HBO-denkniveau.
  • Je bent gedreven, leergierig en vindt het leuk om je te ontwikkelen tot vakspecialist.
  • Je houdt ervan om te puzzelen en oplossingen te bedenken.
  • Je kunt je goed focussen en langere tijd op een onderwerp richten.
  • Je hebt oog voor detail en werkt secuur.
  • Het lijkt je het leuk om klanten te ondersteunen.

Heb je kennis of ervaring met een CMS zoals WordPress, SharePoint of Drupal? Of met fotobewerkingsprogramma’s als PhotoShop of IrfanView? Dan is dat een pre.

Ben jij onze nieuwe contentspecialist?

Mail dan je sollicitatiebrief met cv naar werken@swink.nl ter attentie van Paul Malschaert. Of vul het onderstaande sollicitatieformulier in. Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar dit e-mailadres of bel ons op 020-44 89 060 en vraag naar Paul.

Ik wil solliciteren bij Swink

Velden met een * zijn verplicht