Swink MS logo

Op 5 juni a.s. staan weer honderden mensen klaar om op de fiets of te voet de Mont Ventoux te beklimmen tijdens Klimmen tegen MS. Klimmen tegen MS is een evenement waarbij de deelnemers hun grenzen verleggen in de strijd tegen de ongeneeslijke ziekte multiple sclerose (MS). Swink is nu een trotse sponsor van Klimmen tegen MS en helpt hierdoor mee om deze ziekte te kunnen verslaan.

Waarom Swink de strijd tegen MS steunt

In Nederland hebben ongeveer 17.000 mensen de ziekte MS. Het is een chronische ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast. Hierdoor kan het leiden tot zware fysieke en cognitieve beperkingen. De ziekte heeft daardoor veel impact op de levens van de patiënten.

Swink directeur Niels van Buren heeft ook MS. Hij heeft fysiek gelukkig nog weinig beperkingen en zet zich zo lang hij kan in om aandacht voor de ziekte en geld voor wetenschappelijk onderzoek te vragen. Voor zijn stichting Mission Summit beklom hij onder meer de Mount Everest en wist hij veel media-aandacht te krijgen en fondsen te werven. Niels weet door zijn eigen ervaringen en de contacten met andere patiënten heel goed wat de impact van deze slopende ziekte is. Daarom draagt Swink een initiatief als Klimmen tegen MS een warm hart toe.

Google Ad Grants voor Klimmen tegen MS

Swink helpt Klimmen tegen MS door de inzet van Google Ad Grants (AdWords voor nonprofits) effectief in te zetten. De specialisten van Swink zorgen ervoor dat de campagnes geoptimaliseerd worden en zo optimaal effect hebben. Het doel van de campagnes is om deelnemers voor Klimmen tegen MS te werven en donateurs. Ben je sportief en wil je de Mont Ventoux in Frankrijk bedwingen en tegelijk een goed doel steunen? Schrijf je dan direct in! Als je niet zo sportief bent, kun je meehelpen door deelnemers te sponsoren of een algemene donatie te doen. Alle steun is welkom om de ziekte MS te verslaan.

Klimmen tegen MS inschrijvenKlimmen tegen MS doneren

Over Klimmen tegen MS

Klimmen tegen MS logoHet evenement Klimmen tegen MS wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden. Elk jaar gaan honderden deelnemers de uitdaging aan om de Mont Ventoux zo vaak mogelijk te beklimmen. Dat doen ze te voet of op de fiets. De deelnemers laten zich sponsoren en zamelen zo geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar deze ongeneeslijke ziekte.

Swink directeur en MS-patiënt Niels van Buren is oud-deelnemer van Klimmen tegen MS. Samen met zijn vriendin Evelien beklom hij de Mont Ventoux op de fiets. In het filmpje hieronder kun je zien hoe hem dat afging!