Vebego keep it clean day

Klant:

Vebego

Opdracht:

Analytics rapportage en advies; social media communicatie.

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, de gezondheidszorg en sociale werkvoorziening. Ruim 100 bedrijven maken onderdeel uit van Vebego: zoals Hago, Vebego Services, Alpheios, Assist en Care.

Voor Vebego verzorgt Swink de verspreiding van berichten via de social media kanalen van Vebego en het intranet. Bij de berichten schrijven we wervende intro teksten om de doorklikratio vanuit social media te optimaliseren. Met webanalytics rapportages geven wij vervolgens inzicht in de prestaties van deze berichten op de verschillende kanalen.

“Swink is de uitbreiding van mijn afdeling met online communicatie-experts.”

‘Onze organisaties sluiten erg mooi op elkaar aan; we streven er gezamenlijk naar om mensen met een beperking de kans te geven hun kwaliteiten in te zetten. Sinds de start van onze samenwerking is er een snelle ontwikkeling geweest die zich ook nog steeds voortzet. De Swink specialisten die voor ons werken pakken het ontzettend snel op en je merkt dat hun kennisniveau hoog is. Ze verdiepen zich in de materie en komen pro-actief met verbetervoorstellen. Of suggesties om zaken op een andere manier te doen of uit te proberen. Swink is geen doorgeefluik maar een uitbreiding van mijn afdeling voor online communicatie.’

Vebego logo