Nyenrode campus

Klant:

Nyenrode Business Universiteit

Opdracht:

Advies en optimalisatie van AdWords inzet en SEO.

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit van Nederland en richt zich met name op het opleiden van managers.

Voor Nyenrode houdt Swink zich bezig met het optimaliseren van de inzet van Google AdWords. Het doel is om zoekmachine marketing nog effectiever en efficiënter toe te passen om de doelen van Nyenrode te behalen. Verder helpt Swink Nyenrode met het verbeteren van de vindbaarheid van hun websites door SEO optimalisatie. Uiteraard is een goede meting van de website prestaties en conversies erg belangrijk. Swink ondersteunt Nyenrode met de technische implementatie van de juiste meetpixels voor analytics en marketing doeleinden.

Meer weten over Nyenrode? Ga dan naar de Nyenrode website.

“Swink bewijst dat professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen perfect te combineren zijn. Ze voegen op meerdere vlakken echt waarde toe.”
Voor onze online SEO/SEA strategie waren we op zoek naar een partner die ons hierin kon ondersteunen. Via ons netwerk kwamen we al snel uit bij Swink. Een bureau met een interessante achtergrond wat gelijk prikkelt! Het eerste gesprek verliep prettig met een informele en professionele houding. Ze hebben een duidelijk verhaal en de samenwerking is open, eerlijk en transparant. Daarnaast benoemt Swink het autisme onder hun medewerkers en brengt het als een natuurlijke business met maatschappelijk impact. Ze leveren uitstekend werk en stellen zich op als volwaardige partner. Super dat we op deze manier invulling kunnen geven aan MVO en tegelijkertijd kwaliteit geleverd krijgen.’
Rogier Peters
Sr. Marketing Manager bij Nyenrode Services B.V.