Erasmus MC interieur foto
© Erasmus MC. Het nieuwe onderwijscentrum.

Klant:

Erasmus MC

Opdracht:

Content management

Het Erasmus MC is een van de tien academische ziekenhuizen in Nederland. De afdeling Communicatie vroeg ons eind 2007 te helpen met de migratie van de oude website naar een nieuw CMS. Dit enorme traject is toen succesvol verlopen en sindsdien werken wij continue voor diverse van de vele afdelingen.

Voor deze afdelingssites en voor het intranet doen wij het content management. Wij voeren o.a. vernieuwingen door (dat kan zelfs het opzetten zijn van totaal nieuwe afdelingswebsites zoals voor de Erasmus MC Academie), optimaliseren content, passen de structuur aan, adviseren, herschrijven de teksten, etc. Dit allemaal natuurlijk conform de huisstijl van het Erasmus MC. Met ons CMS Support op afstand helpen wij de afdelings-webredacteuren bij het up-to-date houden van hun inter- en intranet sites.

Adri van der Dussen

Adri van der Dussen
sectormanager Erasmus MC Academie

Swink vertaalde, na grondige analyse, onze wensen in een ontwerp dat past binnen de huisstijl en in het CMS. Alle teksten zijn informatiever en aantrekkelijker herschreven en de content geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid door zoekmachines. Swink begrijpt snel wat het probleem is, kijkt naar het totaalplaatje en zorgt, binnen de kaders van de opdracht, voor een oplossing.