Erasmus MC interieur foto
© Erasmus MC. Het nieuwe onderwijscentrum.

Klant:

Erasmus MC

Het Erasmus MC is één van de acht academische ziekenhuizen in Nederland en al jarenlang een klant van ons. Swink ondersteunt het Erasmus MC in de breedste zin van het woord om hun doelstellingen met hun internet en intranet te bereiken.

Opdracht

Contentmanagement, contentmigratie

  • Voor de afdeling Communicatie van dit ziekenhuis bemannen wij de cms-helpdesk. Dit betekent dat wij op afstand hun afdelings-webredacteuren ondersteunen bij problemen die ze tegenkomen bij het werken in het CMS.
  • Wij ondersteunen bij de migratie van de Erasmus website naar een nieuw CMS. Twee van onze specialisten (een webredacteur en een contentinvoerder) werken gedeeltelijk op locatie bij Erasmus MC. Zij worden door andere collega’s ondersteund die bij ons op kantoor aan de opdracht werken.
  • Onze contentspecialisten helpen veel afdelingen bij het up-to-date houden van hun inter- en intranetsites. Zij geven advies en (her)schrijven content voor de website.
  • Wij ondersteunen projectmanagers door gegevens voor hen te verzamelen uit bijvoorbeeld webformulieren.

Buitengewoon fijn van Swink

  • Bij de migratie lopen wij voor op de planning van de klant
  • Door bij Erasmus MC op locatie te werken houden we de lijnen met de opdrachtgever kort.

Mireille Spapens
Manager Marketing en Communicatie

 

Swink heeft erg goed ingespeeld op onze behoefte. Ze waren snel en precies en enorm leergierig.”

Yannick-Splinter

Yannick Splinter
Content Specialist bij Swink

“Ik werk al best lang voor het Erasmus MC en dus ook met het CMS dat zij gebruiken. Voordat ik aan deze klus begon wist ik nog niet hoe het CMS werkte. Inmiddels weet ik er best veel over en vind ik het juist leuk om oplossingen te vinden voor ingewikkelde problemen die zich voordoen in het CMS.”