Afval loont sfeer

Klant:

Afval loont

Opdracht:

Adverteren op Facebook en Google AdWords.

Afval loont heeft als missie de natuur te sparen door afval zoveel mogelijk te hergebruiken. Dat wil Afval loont bereiken door mensen te belonen voor afval gescheiden in te leveren bij Afval loont. Afval als papier, plastic, frituurvet, metaal en textiel kan bij Afval loont worden ingeleverd voor een vergoeding. Zo spaar je geld met je afval en spaar je de natuur.

Swink zet voor Afval loont online advertenties in op Facebook en Google AdWords. Door gericht te adverteren wordt de bekendheid van Afval loont vergroot. Het doel is om de verdere groei van Afval loont hiermee te ondersteunen.

“Met Swink is er verbinding, begrip en de bouwstenen om ambities te realiseren.”
‘Social media is voor ons een belangrijk medium. Wij geloven dat dit kanaal een grote bijdrage biedt, waardoor we onze ambities het beste kunnen bereiken en hebben Swink gevraagd ons daarbij te helpen. De keuze voor Swink is o.a. gemaakt omdat zij ook een social enterprise zijn. Het is prettig een partner te hebben die onze waarde en normen deelt. Natuurlijk gaat het ook om de kwaliteit die wordt geleverd, maar het geeft een extra klik. Swink heeft de promotie van onze nieuwe vestiging in Noordwijk gedaan op social media. Met de ervaringen uit dit eerste traject zijn we nu samen de nieuwe campagnes verder aan het verbeteren. Hoe kunnen we deze nog effectiever maken? Swink kent onze ambities en denkt mee in hoe die het beste te realiseren.​’

Marc ten Oever
Operationeel manager bij Afval Loont Exploitatie I B.V.