VACATURE

PEN(ETRATION) TESTER

Pentester m/v met autisme gezocht

Hacken en ervoor betaald worden, wie wil dat nu niet? Wij zoeken een buitengewoon inventieve pentester met autisme m/v die onze klanten helpt met het beveiligen van hun online omgevingen. Zoek je een baan waarin je wordt uitgedaagd én rekening wordt gehouden met je autisme? Reageer dan snel op deze leuke vacature bij Swink!

Als je autisme hebt, is het vaak lastig om werk te vinden en/of te behouden. Bij Swink vinden we dat zonde, want met autisme heb je vaak specifieke kwaliteiten. Mensen met autisme staan bijvoorbeeld bekend om hun ‘uitvindersbrein’ en gaan daarom net zo lang door totdat ze de oplossing voor een probleem hebben gevonden. Een ideale kwaliteit dus voor een penetration tester. Bij ons ben je een volwaardige medewerker en krijg je alle ruimte om je verder in je vakgebied te ontwikkelen.

pentesten

Wat voor pentester zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een cyber security expert die ervaring heeft met het testen van applicaties en bij voorkeur netwerken. Het werk past uitstekend bij je, maar is vaak lastig vol te houden omdat er geen rekening met je autisme wordt gehouden.

Je hebt:

  • een HBO-diploma op het gebied van ICT of kunt aantoonbaar werken op dit niveau;
  • relevante ervaring met pentesten;
  • brede kennis van IT-infrastructuren;
  • thuis een serverpark, privé hack lab of een verzameling van zelf ontworpen gadgets.

Wie zijn wij?

Swink is een buitengewoon internetbureau en een social enterprise (sociale onderneming) dat de kwaliteiten van mensen met autisme inzet voor haar diensten. Wij zijn een snel groeiend en commercieel bedrijf met 17 medewerkers en leveren diensten op het gebied van contentmanagement, data analytics en cybersecurity. Bij ons werken zowel mannen als vrouwen met autisme. De één is goed in bètawerk, zoals pentesten. De ander is juist weer talig en werkt bij bijvoorbeeld als contentspecialist. Bij ons krijg je een vaste werkplek en begeleiding die past bij wat jij door je autisme nodig hebt.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris.
  • Een vaste werkplek.
  • Een tijdelijk contract van minimaal 24 uur per week met de mogelijkheid om door te groeien naar 32 uur dan wel fulltime.
  • Ons uitgangspunt is dat je na 1 of 2 tijdelijke contracten een vast contract krijgt.
  • Een reiskostenvergoeding en een goed bereikbare werkplek (vlakbij metrostation Isolatorweg).
  • Leuke collega’s, waaronder pentester Guido!

Ben jij onze nieuwe pentester?

Zoek jij een baan waarin je jezelf kunt zijn én gewaardeerd wordt om je inhoudelijke kwaliteiten? Solliciteer dan direct via de onderstaande knop of mail je sollicitatie met cv naar werken@swink.nl t.a.v. Paul Malschaert. Wie weet zie jij jezelf hier binnenkort tussen staan!

Ik wil solliciteren bij Swink

Velden met een * zijn verplicht