VACATURE

PEN(ETRATION) TESTER

Wil jij werken in een klein en groeiend bedrijf waar je analytisch denkvermogen op prijs wordt gesteld en je autisme vooral wordt gezien als een kwaliteit? Wij zijn op zoek naar een slimme en gedreven pen-tester met autisme. De ideale baan voor iemand met autisme en ervaring met het testen van applicaties en, bij voorkeur, netwerken.

Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris.
 • Een prettige werkomgeving waarin rekening gehouden wordt met je autisme.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen met onder andere vakinhoudelijke opleidingen.
 • Een tijdelijk contract van minimaal 24 uur per week met de mogelijkheid door te groeien naar 32 uur dan wel fulltime. Ons uitgangspunt is dat je na 1 of 2 tijdelijke contracten een vast contract krijgt.
 • Goed bereikbare werkplek (vlakbij station Sloterdijk).
Swink in overleg

Wie zijn wij?

Swink is een social enterprise (sociale onderneming) en een buitengewoon internetbureau dat de kwaliteiten van mensen met autisme en een afstand tot de arbeidsmarkt inzet voor haar diensten. Bij ons werken 11 collega’s, zowel mannen als vrouwen, waarvan de meeste autisme hebben en minimaal HBO-denkniveau. Ze hebben zich bij ons ontwikkeld tot bijvoorbeeld helpdeskmedewerker, webanalist of contentspecialist.

Cybersecurity wordt een nieuwe dienst van Swink. We zetten deze dienst samen op met Nixu, een ervaren cybersecurity specialist.

Waarom werken bij Swink?

Wij zijn een bedrijf dat gelooft in je kwaliteiten en waar tegelijkertijd rekening wordt gehouden met zaken waar je door je autisme moeite mee kunt hebben, zoals omgevingsgeluiden of overzicht houden over je taken. Je krijgt bij ons een vaste werkplek en begeleiding afgestemd op wat jij nodig hebt. Ook stimuleren wij je om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld met (online) vakopleidingen en/of door je nieuwe taken uit te laten voeren. Bij Swink ben je nooit uitgeleerd. Meer informatie over hoe het is om bij ons te werken lees je op de pagina Werken bij Swink.

cybersecurity wordpress hacker

Wie zoeken wij?

Je hebt al eerder bij een organisatie gewerkt waar je actief was met het testen van applicaties en netwerken op veiligheidsissues. Het werk past uitstekend bij je, maar doordat de werkomgeving niet aangepast was aan wat jij nodig hebt door je autisme, ben je ermee gestopt. Is dit bij jou gebeurd? Dan komen we graag met jou in contact. Wij zoeken namelijk collega’s met jouw talenten en bieden een werkomgeving die rekening houdt met je autisme. Een omgeving waarin wij ervoor zorgen dat jij jouw talenten volledig tot hun recht kunt laten komen.

Onze ideale kandidaat heeft al ervaring met penetration testen van applicaties en netwerken. Jij maakt het verschil voor onze klanten met je uitzonderlijke analytische talenten en praktische ervaringen waarop je jouw bevindingen baseert.

 • HBO-diploma of aantoonbaar kunnen werken op dat niveau.
 • Relevante en aantoonbare ervaring met penetratietesten.
 • Jij bent altijd bezig met cybersecurity en hebt daar een passie voor. Een of meer van onderstaande punten zijn op jou van toepassing:
  • Je hebt een CEH of OSCP certificaat of je wilt die heel graag gaan halen.
  • Je hebt een brede kennis van IT infrastructuren en kent de kwetsbaarheden daarvan.
  • Je hebt thuis een serverpark, een privé hack lab of een verzameling van zelf ontworpen gadgets.
 • Je bent nauwkeurig.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in een team met gelijkgestemden werken.

Ben jij onze nieuwe pen-tester?

Hebben we je interesse gewekt en heb je een passend profiel? Stuur dan per e-mail je sollicitatiebrief en c.v. naar Paul Malschaert op werken@swink.nl. Je kunt hier ook terecht voor meer informatie over de functie. Of bel ons op 020 – 448 9060 en vraag naar Paul.

Ik wil solliciteren bij Swink webservices

Velden met een * zijn verplicht