Over ons

Een buitengewoon internetbureau

Wij helpen je om beter online te presteren. Swink (webservices) is een ‘buitengewoon’ internetbureau. Wat betekent dit? Wij zijn online specialisten en hebben door ons autisme buitengewone kwaliteiten, zoals een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Bij ons ben je daarom verzekerd van de hoogste kwaliteit online diensten.

De kwaliteiten van autisme

Door ons autisme hebben wij een andere informatieverwerking. Onze focus ligt daarom vooral op de details. Hierdoor zijn we bij uitstek goed in het uitvoeren van secuur werk zoals een analyse maken van je bezoekcijfers. Ook werken we door ons autisme gestructureerd. Ideaal voor bijvoorbeeld je contentmigratie. Online dienstverlening en autisme is daarom een uitstekende combinatie, zo vinden ook onze klanten.

Maak kennis met onze buitengewone specialisten.

Paul Malschaert en Niels van Buren

Over Swink

Swink staat voor ‘to swink’, een oud-Engelse uitdrukking voor ‘hard werken’. Wij zijn een commercieel bedrijf en een social enterprise (sociale onderneming); als je met ons zakendoet kunnen wij nog meer mensen met autisme aannemen. Al meer dan tien jaar bewijzen oprichter Paul Malschaert en zijn compagnon Niels van Buren dat winst maken en maatschappelijke impact creëren bij Swink prima samengaan.

Bekijk ook onze pagina over social return.

Ons verhaal

Swink (toen nog Opdrachtenbank genaamd) is in 2008 door Paul opgericht, omdat hij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag wilde helpen. Hij werd hiertoe geïnspireerd na het lezen van The European Dream van Jeremy Rifkin. In dit boek stelt Rifkin dat Europa trots moet zijn op haar sociale vangnet en de Amerikaanse droom niet te veel moet romantiseren. De eerste jaren hadden we collega’s met allerlei kwetsbaarheden. Tegenwoordig werken bij ons alleen mensen met autisme, omdat onze kwaliteiten het beste bij passen bij de diensten van Swink.

Sfeerbeeld over werken bij Swink.

Kantoorhond Pip.Kantoorhond Pip

Kom je bij ons langs op kantoor? Grote kans dat je dan kennismaakt met onze buitengewone lieve kantoorhond Pip. Zij is de hond van onze collega Suzanne en zorgt voor veel gezelligheid en afleiding tussen het werken door. Een aai of samen spelen wordt door Pip erg gewaardeerd.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die behoefte hebben aan online ondersteuning. Je zoekt bijvoorbeeld hulp bij het onderhouden of verbeteren van je website. Of je hebt extra ‘handjes’ en specialistische kennis nodig voor je contentmigratie. Als je met ons zakendoet, kunnen wij nog meer mensen met autisme aannemen. Je maakt zo direct maatschappelijke impact.

Logo gemeente amsterdam
Vebego
Triodos Bank
logo pwc

“Ik heb een tweede versie van mezelf gevonden sinds ik hier werk.”

Vincent WieringVincent Wiering

Helpdeskmedewerker bij Swink

Hoe is het om bij Swink te werken? Het Parool interviewde onze collega’s Vincent en Niels over welke diensten wij bieden en hoe onze bedrijfsvoering is ingericht op mensen met autisme.

Lees het interview.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht