Het Amsterdam UMC – Locatie AMC is een academisch ziekenhuis en medische faculteit, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Swink hielp dit ziekenhuis met de migratie naar de nieuwe website. Uitgangspunt van deze website is: de patiënt meer centraal zetten door de informatie en navigatie (‘customer journey’) aan te bieden vanuit de vraag en het perspectief van de patiënt.

Amsterdam UMC – Locatie AMC maakt gebruik van deze buitengewone Swink diensten:

Contentmigratie, Contentcreatie

Buitengewoon fijn van Swink

Deze migratie werd uitgevoerd via de scrum-methodiek, waarbij een team in nauwe samenwerking en in een kort tijdsbestek een project uitvoert. Een van onze contentspecialisten maakte tijdens deze migratie deel uit van het AMC-team en werkte op locatie in dit ziekenhuis.

Na de migratie verzorgden wij de helpdesk en daarmee de ‘nazorg’ van de nieuwe website.

Swinker aan het woord

Marijn Bon

“Tijdens deze migratie werkte ik in een klein team bij het Amsterdam UMC – Locatie AMC. Er was een rustige werkruimte voor mij geregeld, waardoor ik mijn werk goed en geconcentreerd kon uitvoeren. Ik werkte nauw samen met de andere collega’s van het AMC. Zij namen mijn kennis serieus en hielden rekening met mijn autisme. Daardoor en door hun collegiale opstelling voelde ik me echt onderdeel van het team.”

Contenspecialist