Website check

Uitgebreide analyse op het gebied van SEO, techniek, content en usability van uw website met concreet verbeteradvies.

SEO

Uw site zo optimaliseren dat u meer en ook de juiste bezoekers krijgt. Conversie verhogen dankzij sterke teksten die aanzetten tot actie.

Zoekwoorden onderzoek

Inzicht in welke zoekwoorden voor u van belang zijn om mee te scoren in zoekmachines én welke zoekwoorden uw concurrenten gebruiken.

Analytics en rapportage

Monitoren en analyseren van de prestaties van uw website met Google Analytics of Piwik. Met natuurlijk concreet verbeteradvies.

Social Media Marketing

Bij het opzetten, beheren en optimaliseren van uw campagnes helpen wij u graag. Met onze rapportages heeft u ook direct inzicht in de resultaten.

SEA: Advertising

Behaal maximaal rendement uit Search Engine Advertising (SEA) met Google AdWords (of de non-profitversie  Google Ad Grants).

Zie direct de invloed van SMA waardoor bedrijven uw site bezoeken en wat ze hebben bezocht met onze Online B2B Leadgeneratie tool.

Optimaal rendement halen uit uw online activiteiten. Dat kan door ervoor te zorgen dat uw site door uw doelgroep gevonden wordt. Via zoekmachines, social media of online advertenties. Om de conversie op uw site te verhogen, zorgen wij voor teksten die uw doelgroep aanzetten tot actie om uw diensten af te nemen.

Heeft u geen inzicht in hoe uw site presteert? Dan is onze website check echt iets voor u. Wij maken een volledige analysen en geven daarbij concrete verbeteradviezen die wij ook voor u kunnen uitvoeren.

Heeft u al een verbeterplan? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een zorgvuldige realisatie van uw plan. En om uw site optimaal renderend te houden, bieden wij u continue inzicht met onze rapportages inclusief verbeteradvies. Zo blijft u op de hoogte van de resultaten en prestaties van uw site en/of uw online campagnes. En kan tijdig worden bijgestuurd.

Waarom Swink?

Relevant met meer conversie

Het rendement van uw website verhogen door meer relevante bezoekers te trekken die ook gebruik gaan maken van uw diensten.

Uitstekend gevonden

Optimaal gevonden worden in zoekmachines. Door uw website continue te analyseren en te verbeteren zorgen we ervoor dat uw site blijvend gevonden wordt door uw doelgroep.

Voortdurende verbetering

Het optimaal houden van uw online diensten is een continue proces. Met onze periodieke rapportages en verbetervoorstellen haalt u blijvend het beste uit uw site.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Adres:
Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
Telefoon: 020 – 44 89 060
Fax: 020 – 41 17 676
E-mail: info@swink.nl

KvK nr: 34289213
BTW nr: NL8188.02.820.B01

 

Social links:

      Velden met een * zijn verplicht
De perfecte combinatie van online specialisme met een sociaal gezicht. Haal het beste uit uw online activiteiten met de webservices van Swink. Onze medewerkers onderscheiden zich door het hebben van autisme en een bovengemiddelde intelligentie. Deze combinatie maakt ze de ideale online marketeers.

Wij zijn een social enterprise en leveren al sinds 2008 een sterke maatschappelijke bijdrage door mensen met autisme kansen te bieden.