Ben jij CSR-manager en wil je graag tips over hoe je met je organisatie meer impact kunt maken? Kom dan op donderdag 25 oktober naar ons Corporate Social Responsibility-event! Tijdens deze middag, die gericht is op de P van People, gaan we het hebben over de zin en onzin van impactmeting. Annette van Waning, specialist op het gebied van integraal impactmanagement, deelt haar visie en is tegelijkertijd de gespreksleider.

Hoe kun je je impact meten? Annette van Waning geeft voorbeelden

Annette van WaningImpact maken is voor veel organisaties een belangrijk speerpunt, maar weet je ook hoeveel impact je maakt? Hoe kun je dit eigenlijk meten en is het nuttig om dit te meten? Deze vragen en meer komen tijdens dit event aan bod.

Annette van Waning heeft als CSR-manager bij Vebego International in samenwerking met de Erasmus Universiteit een programma opgezet om hun impact te meten. Zij vertelt deze middag over de hiervoor gebruikte methodiek.

Tijdens het event delen we verder ervaringen, leermomenten en goede voorbeelden over het meten van impact met elkaar. Interactie en van elkaar leren staan dus centraal. Vanuit Swink zijn wij bijvoorbeeld benieuwd naar hoe jij wil dat wij onze impact inzichtelijk maken.

 

Ja, ik ben erbij op 25 oktober!

Wanneer?

Datum: 25 oktober
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Locatie: Kantoor Swink, Zekeringstraat 33, Amsterdam

Voor wie?

Het event is bedoeld voor CSR- en MVO-managers die zich binnen hun organisatie inzetten voor de sociale kant van het duurzaamheidsbeleid binnen hun organisatie.

Waarom?

Het event is een unieke gelegenheid om te leren van ervaren vakgenoten als Annette van Waning. Je kunt tips uitwisselen met vakgenoten en leren hoe je impact binnen je organisatie op de agenda krijgt.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan!

Ja, ik ben erbij op 25 oktober!