BUITENGEWONE

DIENSTEN & SERVICES

Contentmigratie

Illustratie dienst Contentmigratie

Wil je over naar een nieuwe website of CMS? Wij helpen je graag met content overzetten naar de nieuwe omgeving.

SEO

Hoger in Google? Vergroot je vindbaarheid met onze zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Analytics rapportage

Illustratie dienst Analytics rapportage

Continu inzicht in je webprestaties met onze rapporten en verbeteradviezen.

Online adverteren

Illustratie dienst Online Adverteren

Vergroot de zichtbaarheid bij je doelgroep met onze online advertenties. Wij vergroten je naamsbekendheid waardoor jij je (potentiële) klanten bereikt.

Contentmanagement

Illustratie dienst Contentmigratie

De inhoud van je website moet actueel en aantrekkelijk zijn, zodat je bezoekers terugkomen. Wij kennen de ins en outs van systemen zoals Joomla, Hippo en WordPress.

Contentcreatie

Illustratie dienst Contentmanagement

Geoptimaliseerde teksten helpen je jouw doelgroep te bereiken. Wij creëren content voor websites en social media zodat jouw websitedoelen bereikt worden.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die ondersteuning willen bij het bereiken van hun online doelstellingen. Wij helpen je om het beste uit je website te halen, ondersteunen je contentmigratie en verzorgen je (externe) helpdesk. Met onze buitengewone kennis en ervaring ben je verzekerd van de beste service.

Nyenrode
Gemeente Amsterdam
Erasmus MC
Vattenfall
Triodos Bank

“Swink is een betrouwbare partner en heeft voor ieder probleem een oplossing.”

Mirjam van AvezaathMirjam van Avezaath

Senior beleidsmedewerker communicatie bij UMC Utrecht

Wij verzorgen het content management voor het UMC Utrecht Julius Centrum. Ook voerden wij een contentmigratie uit van het intranet, waarvoor we content redigeerden, overplaatsten en meedachten over de indeling van de nieuwe omgeving.

Benieuwd naar deze samenwerking? Lees onze pagina voor het UMC Utrecht.

Wist je dat …

Als je met ons zaken doet, wij nog meer mensen met autisme kunnen aannemen? Zo zorg je direct voor maatschappelijke impact en invulling van je Social Return.

Swink (toen nog de Opdrachtenbank genaamd) in 2008 is opgericht door Paul Malschaert vanuit een passie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag te helpen?

Swink niet alleen een Social Enterprise (sociale onderneming) is, maar ook als eerste internetbureau in Nederland in het bezit is van het keurmerk PSO 30+?

Swink in de media

Met enige regelmaat verschijnen wij in de media. Zo interviewde Het Parool onze collega’s Vincent en Niels. Onderwerp: hoe werkt Swink en op welke manier is ons bedrijf aangepast aan medewerkers met autisme?

Lees het interview: Het Parool: ‘Autisme is een aanbeveling’

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht