Swink SEO-specialist Marcel

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Vergroot de vindbaarheid van je website

Je wilt uiteraard dat je website bovenaan in Google toont. Maar wat als dit niet gebeurt en je je doelgroep niet bereikt? Of dat je niet gevonden wordt op de door jou gewenste zoekwoorden? Met onze dienst zoekmachineoptimalisatie (afgekort: SEO) geven we je inzicht in je websiteprestaties, op welke termen je doelgroep zoekt en verbeter je direct de vindbaarheid van je website.

Website check: APK voor je site

Onze SEO-specialisten starten je zoekmachineoptimalisatie met een websitecheck. Hierin analyseren wij je website op de volgende punten:

  • De techniek; zodat Google je site goed kan indexeren.
  • Gebruiksvriendelijkheid van je website; kunnen bezoekers aan je website snel bij de content komen die ze zoeken?
  • Inhoudelijke kwaliteit van teksten op je pagina’s.

De resultaten vatten we samen in een duidelijke rapportage over je websiteprestaties. Ook geven we je een verbeteradvies (plan van aanpak). Zo lossen we samen met jou de tekortkomingen van je website op.

Leestip: Vijf veel voorkomende fouten in websites (blog).

Zoekwoordenonderzoek: juiste zoektermen

Relevante zoekwoorden dragen bij aan je websitepositie in Google. Het kan lastig zijn om de juiste zoekwoorden voor jouw website te vinden. Ze moeten namelijk direct aansluiten bij wat je organisatie doet en waarin je je onderscheidt van je concurrenten (Unique Selling Point). Met ons zoekwoordenonderzoek helpen we je om relevante, kansrijke en waardevolle zoektermen te vinden en deze te verwerken in je content. Met dit onderzoek kun je je website verder optimaliseren.

Lees ook onze blog: Waarom een zoekwoordenonderzoek onmisbaar is.

Meer conversies door contentoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie verbetert verder door relevante, verleidelijke teksten (= contentoptimalisatie). Onze specialisten houden bij het schrijven en optimaliseren van je teksten niet alleen rekening met de behoeften van jouw doelgroep, maar ook met de eisen die Google stelt aan zoekmachineoptimalisatie. Als je pagina’s een kwalitatieve hoge inhoud hebben, zullen je bezoekers namelijk sneller tot actie overgaan, zoals een product kopen in je webshop (= conversie).

Blog: Hogere conversie uit je website.

Autisme en SEO

Mensen met autisme zijn detailgericht en accuraat. Dit betekent dat we sneller afwijkingen in systemen ontdekken dan mensen zonder autisme. Verder stellen wij hoge eisen aan ons werk. Als wij tegen een probleem aanlopen, bijten wij ons erin vast totdat het is opgelost. Via onderzoek breiden wij onze expertise continu uit. Hierdoor is SEO door Swink meer dan de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’.

Voor wie

Onze SEO-dienst is onmisbaar voor iedere (middel)grote organisatie. Je website staat of valt namelijk met het toepassen van zoekmachineoptimalisatie. Wij kunnen je ondersteunen en adviseren bij het bereiken van je websitedoelen. Vanaf de eerste rapportage tot het verrijken van je content met relevante zoekwoorden.

St Antonius Ziekenhuis
Vebego
Triodos Bank
Abrona

“Swink bewijst dat professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen perfect te combineren zijn. Ze voegen op meerdere vlakken echt waarde toe.”

Rogier PetersRogier Peters

Sr. Marketing Manager bij Nyenrode Services B.V.

Wij helpen Nyenrode met het verbeteren van de vindbaarheid van hun websites door zoekmachineoptimalisatie. Dit doen onze specialisten onder meer door de inzet van Google AdWords te optimaliseren.

Bekijk voor meer informatie over deze opdracht onze klantpagina voor Nyenrode.

Wist je dat …

Google en andere zoekmachines hun zoektechnologie dagelijks slimmer maken met nieuwe regels?
Hierdoor kan je website de ene dag hoger in de zoekresultaten scoren dan de andere. Het toepassen van SEO is daarom een continu proces. Het is daarnaast belangrijk om periodieke analyses van je websites te maken. Zo zie je direct hoe goed je website scoort op punten als bezoekersaantallen en conversies.

SEO trends 2017 en wat je ermee moet doen

De enige constante op het internet is verandering en dat geldt ook voor SEO. Wat zijn de SEO trends voor 2017 en vooral wat moet je ermee doen? In dit blog bekijken we welke trends en ontwikkelingen nu belangrijk zijn en hoe je daar op in kunt spelen met jouw website.

Lees blogpost

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht