Data analytics Swink

Data analytics door Swink

Je belangrijkste KPI’s in heldere visualisaties

Binnen de meeste organisaties is veel data beschikbaar. De uitdaging is die data te ontsluiten, te analyseren en helder te presenteren. Met behulp van business intelligence tools kun je data gebruiken om je KPI’s continu te monitoren. Maar onze Data Analytics vaardigheden gaan verder: nieuwe verbanden ontdekken en voorspellingen doen behoren ook tot de mogelijkheden. Wij geven je inzichten waarmee je datagedreven beslissingen kunt nemen. Daar gaat je organisatie beter door presteren.

Visualisaties in PowerBI of Tableau

We hebben veel ervaring met bekende BI tools als Microsoft PowerBI en Tableau. Met deze tools kun je data importeren, analyseren en visualiseren. Deze visualisaties geven je een helder overzicht van wat voor jouw organisatie belangrijk is. Op die manier haal je inzichten uit de data die jouw bedrijf beter helpt te presteren. Door de data die je al hebt te gebruiken, krijgt deze waarde voor jouw business.

Gepersonaliseerd en altijd up to date

Datavisualisaties in BI tools zijn heel flexibel. Je kunt ze personaliseren, zodat je de data ziet die voor jou belangrijk zijn. Onze specialisten zorgen voor visualisaties op maat in je eigen huisstijl. Bovendien is de data altijd up to date, doordat de BI tools gekoppeld worden aan de databronnen. Dat werkt veel sneller en beter dan handmatig analyses met Excel uitvoeren.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Autisme en data analytics

Onze specialisten hebben autisme en dat is voor data-analyse een groot voordeel. Niet alleen hebben we veel technische kennis in huis, maar hebben we door ons autisme ook een sterk analytisch ontwikkeld denkvermogen. Bovendien werken we nauwkeurig met oog voor detail. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je data goed wordt verwerkt en geanalyseerd. Bovendien zien onze specialisten sneller verbanden dan mensen zonder autisme en komen ze met verrassende inzichten.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die de data die ze hebben beter willen benutten. Wij helpen je met het ontsluiten en koppelen van databronnen. Vervolgens verwerken we die data in heldere visualisaties. Dat geeft je inzichten waarmee je betere beslissingen kunt nemen.

St Antonius Ziekenhuis
Vebego
Triodos Bank
Abrona

“De bestaande statistiekentool was te duur en dus moest ik op zoek naar iets nieuws. Piwik was het geworden. Opensource en veilig. Wie kan daarbij ondersteuning bieden? Swink was het antwoord. Hun expert heeft een geweldige prestatie neergezet.”

Miryam Trahair

‎Intranet Specialist bij Vattenfall

Een van onze webanalisten geeft Vattenfall uitleg over het inrichten van de web analytics tool Matomo (voorheen: Piwik) in hun intranetsite. Onze collega richt deze tool in naar de wensen van Miryam Trahair en haar collega’s en helpt ze om deze tool verder te optimaliseren. De tool wordt op maat gemaakt zodat die aansluit op hun behoeften.

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht