Header met swinkmedewerker Marcel op gele achtergrond

Contentmanagement door Swink

Een actuele en aantrekkelijke website

De inhoud (content) van je website moet aantrekkelijk en actueel zijn. Zo blijven je bezoekers terugkomen. Organisaties vinden content schrijven en plaatsen vaak complex. Ze missen de tijd, kennis en capaciteit om hun website, CMS of helpdesk bij te houden. Contentmanagement door Swink is dan de oplossing.

Website onderhoud: geen CMS is te complex

Het bijhouden van je website vereist ervaring met het CMS (Content Management Systeem) waarin die is gebouwd. Vaak ontbreekt bij organisaties de kennis en capaciteit om dit foutloos te doen. Contentmanagement is onze expertise. Wij werken onder andere in Joomla, Hippo en WordPress en kennen de ins en outs van deze systemen. Hierdoor zijn wij de schakel tussen jouw communicatieafdeling en je websitebezoekers.

Contentcreatie: onderscheidende webteksten

Niet alleen onderhouden wij websites, ook schrijven we aansprekende webteksten voor je doelgroep. Onze dienst zoekmachineoptimalisatie (SEO) sluit hier goed bij aan. Met behulp van onze analyses schrijven we teksten gebaseerd op de behoeften van je bezoekers. Zo verwerken we relevante zoekwoorden in je pagina’s, waardoor de vindbaarheid van je website op zoekmachines verbetert. We zorgen voor een aantrekkelijke opmaak van je website en gaan hierbij altijd uit van jouw huisstijl als basis.

Helpdesk: ondersteuning op afstand

Je kunt ons ook inzetten als helpdesk. Dit doen wij op afstand, vanuit ons kantoor in Amsterdam. Wij verzorgen bijvoorbeeld je e-learning omgevingen (online cursussen en trainingen), webcommunities en de webredactie van je site(s). Met onze kennis en inzet blijft je website actueel en aantrekkelijk.

Autisme en contentmanagement

Mensen met een vorm van autisme zijn nauwlettend en volgen zorgvuldig je procedures. Onze kracht is dat we rekening houden met de invloed van content op je gebruiker én je Google ranking. Hierdoor ben je verzekerd van een nauwkeurig contentbeleid gericht op je doelgroep.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die externe capaciteit zoeken voor hun CMS-beheer, helpdesk of webredactie. Onze contentspecialisten ondersteunen je bijvoorbeeld door pagina’s te bouwen, praktisch advies te geven en door foutmeldingen op te lossen. Wij adviseren op het gebied van content, maar houden ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij helpen je om de kwaliteit van je online omgeving buitengewoon te verbeteren.

St Antonius Ziekenhuis
Vebego
Triodos Bank
Abrona

“Alle teksten zijn informatiever en aantrekkelijker herschreven en de content geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid door zoekmachines. Swink begrijpt snel wat het probleem is, kijkt naar het totaalplaatje en zorgt, binnen de kaders van de opdracht, voor een oplossing.”

Logo van het Erasmus medisch centrumAdri van der Dussen

Sectormanager Erasmus MC Academie

Voor het Erasmus MC verzorgen wij het contentmanagement. Ook kunnen medewerkers bij ons terecht als ze een webpagina willen bouwen, structuren en voor het opstellen van formulieren en advies over hoe ze teksten en afbeeldingen plaatsen.

Lees voor meer informatie onze klantenpagina voor het Erasmus MC.

Wist je dat …

Het toevoegen van een verkeerde paginatitel in bepaalde gevallen kan leiden tot een slechte URL?
Dit kan gevolgen hebben voor je positie in Google. Veel content management systemen hebben een automatische koppeling tussen het invoeren van de titel en het aanmaken van een URL voor een nieuwe pagina. Bij het gebruik van de verkeerde leestekens kan dit leiden tot een slecht leesbaar en onnodig lang webadres. Dit kun je voorkomen door de informatie te controleren en zo nodig na te bewerken.

Onderscheid je van je concurrent

Veel bedrijven vinden het moeilijk om hun onderscheidend vermogen te definiëren. Daardoor wordt ook op de website meestal niet duidelijk waarom de bezoeker juist voor hén zou moeten kiezen. In dit blog gaan we in op het belang van je onderscheidend vermogen en hoe je dit kunt verwerken in je website.

Lees onze blogpost Onderscheidend vermogen op internet

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht