Content creatie

Contentcreatie door Swink

Aansprekende content voor je doelgroep

Naast website onderhoud creëren wij ook aansprekende content voor je doelgroep. Denk hierbij aan webteksten of social media-berichten. Ook maken wij graag aantrekkelijke nieuwsbrieven voor je relaties. Met onze contentcreatie bereik je je doelgroep, behaal je meer doelen (= conversies) en blijven je bezoekers terugkomen.

Onderscheidende webteksten

Je website is het visitekaartje van je organisatie. We schrijven heldere en aansprekende webteksten afgestemd op wat je doelgroep wil lezen. Denk hierbij aan relevante onderwerpen, originele invalshoeken en de juiste zoekwoorden in je teksten. We houden hierbij uiteraard rekening met je huisstijl en creëren samen met jou een unieke aanspreekvorm (‘tone of voice’). Zo onderscheid je je van je concurrenten en trekt je website niet alleen meer, maar ook relevante bezoekers.

Lees ook onze blog: Waarom een zoekwoordenonderzoek onmisbaar is

Social media onderhoud en beheer

Door actief te zijn op social media, vergroot je je naamsbekendheid, creëer je meer bereik en interactie met je doelgroep. Toch besteden veel organisaties hier weinig aandacht aan, omdat tijd of kennis ontbreekt. Zonde. We richten je social mediakanalen voor je in en verspreiden pakkende berichten op momenten dat je doelgroep online is. Ook beheren wij je contentkalender en social media-campagnes.

Zie ook: Online adverteren door Swink

Gebruiksvriendelijke teksten (usability)

Je website biedt uiteraard alle belangrijke informatie, maar staat die ook op een logische plek voor je doelgroep? Wij zien regelmatig dat bezoekers van websites afhaken, omdat ze de gevraagde informatie niet (snel) kunnen vinden. Met onze websitecheck analyseren we onder andere de pagina’s die klanten als eerste te zien krijgen en controleren we de websitenavigatie. Hieruit volgt een praktisch verbeterplan. Op basis hiervan optimaliseren we de tekst op je website. Wij zorgen voor concrete, heldere taal, een logische opbouw en een gebruiksvriendelijke navigatie.

Autisme en contentcreatie

Mensen met autisme, die zijn toch alleen maar goed in werken met cijfers? Welnee. Een aantal van onze collega’s zijn juist zeer talig. Omdat wij informatie op een andere manier verwerken, gaat onze aandacht vooral uit naar de details. Daarom zijn we goed in het secuur redigeren (denk aan: spelfouten, zinsopbouw) en optimaliseren van je webteksten. Door onze andere informatieverwerking zijn we verder buitengewoon goed in het schrijven van scorende teksten met een verrassende invalshoek. Met contentcreatie van Swink val je op en onderscheid je je van de concurrentie.

Voor wie

Voor (middel)grote organisaties die hun doelgroep aansprekende content willen bieden. Met de inzet van onze specialisten vergroot je je bereik en onderscheid je je met unieke content.

St Antonius Ziekenhuis
Vebego
Triodos Bank
Abrona

“Swink is de uitbreiding van onze afdeling met online communicatie-experts.”

Vebego logo

 

Manager Corporate Communicatie Vebego International

Voor Vebego verzorgen wij onder andere de verspreiding van hun social media-berichten en maken en plaatsen berichten op hun intranet. Met webanalytics-rapportages geven wij vervolgens inzicht in de prestaties van deze berichten.

Bekijk onze klantpagina over Vebego.

Wist je dat …

Mensen teksten scannen?
Houd je teksten daarom kort en concreet. En zorg voor een duidelijke website navigatie. Zo houd je de aandacht van je bezoeker langer vast.

Haal meer uit je website

Naast het feit dat de website het visitekaartje is van je organisatie, wil je er ook iets mee bereiken. Hoe richt je je website optimaal in om jouw doelen (=conversies) te behalen? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Lees onze blogpost: Hogere conversie uit je website

Ik wil meer informatie

Velden met een * zijn verplicht